5. Matrícula i accés al curs

Matricular-se a un curs

Una vegada hagueu validat el correu electrònic, ja podeu iniciar qualsevol dels cursos disponibles a la plataforma. Per a fer-ho, heu de fer clic al curs mostrat a la pantalla d’inici que vulgueu iniciar. Allà accedireu a informació general del curs i trobareu el botó “Accedeix al curs” per tal de començar el curs. Quan hi hagueu fet clic, tindreu accés al curs.

Es mostra el botó "Accedeix al curs"

A la pantalla següent s'ha de fer l'autoinscripció. Per a fer-ho no necessiteu cap contrasenya, només heu de fer clic a "Inscriu-me". Una vegada fet aquest pas, ja haureu completat correctament la inscripció al curs! 

Es mostra el botó "Inscriu-me"

Si voleu veure els cursos als quals us heu registrat, podeu accedir a l'apartat "Els meus cursos", situat a la part superior esquerra de la pantalla. 

Mostra la ubicació de la pestanya "Els meus cursos".

El curs "International Security Management" està gestionat a través de la plataforma Coursera, ja que la seva creació va ser coordinada per la Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). 

Donar-se de baixa del curs

Si en qualsevol moment us voleu donar de baixa del curs, només heu de fer clic al botó “Cancel·la la meva inscripció al curs” que trobareu a la barra lateral dreta de la plataforma. 

Es mostra la ubicació del botó "Cancel·la la meva inscripció al curs"

Tingueu present que s'eliminaran tots els registres del que hàgiu pogut fer en aquest curs i, si us ho repenseu i el voleu tornar a fer, haureu d'iniciar el procés d'inscripció de nou.